Maatwerk in tuinaanleg

Er zijn vakmensen nodig voor het maken van maken van terrassen, vijvers, vlonders, erfscheidingen en goed opgezette borders. Het Tuinburo verzorgt in eigen beheer de realisatie van uw tuin. Een juiste planning van capaciteit, materialen, machines en logistiek zorgt voor een snelle en zorgeloze uitvoering binnen het afgesproken tijdsbestek.

Persoonlijke tuinen

Door te kiezen voor persoonlijke tuinen waar woonomgeving en leefgenot centraal staan, hebben we veel verschillende tuinen mogen vormgeven. Zie de foto’s van door ons aangelegde tuinen zoals de gezinstuin, daktuin, stadstuin, voortuin, vlondertuin, watertuin, boerderijtuin, moderne tuin, zwemvijvertuin, patiotuin, liefhebberstuin, onderhoudsvriendelijke tuin, zwembadtuin en de ecotuin.

We zetten onze ervaring graag in voor uw tuin.

Kosten Tuinaanleg

De kosten van tuinaanleg zijn sterk afhankelijk van situatie, gestelde wensen en oppervlak.

Ter indicatie:

  • Vanaf € 35 per m2
  • Gemiddeld € 75 tot € 125 per m2
  • Compleet ingevuld vanaf € 125 per m2

Vaak is het na een oriënterend gesprek mogelijk een prijsindicatie af te geven. Daarnaast is het mogelijk te sturen in kosten door keuze van materiaal en beplanting. Een andere optie is de uitvoering te faseren, waarmee de kosten over meerdere jaren verspreid kunnen worden.

Full-service Tuinaanleg

Tuinaanleg gaat veel verder dan terrasaanleg en het plaatsen van beplanting of gazon.

Het Tuinburo kan een full-service dienst leveren. Veel kunnen we in eigen beheer, aangevuld met een vast team van specialisten.

Welness

Voor allerlei zaken zoals: bodemonderzoek, bemestingsadvies, beregening, drainage, boomverzorging, erfscheiding, grondkeringen, kunstgras, gevelbekleding, zwembad, zwemvijver, tuinverlichting, overkapping, veranda, wellness, beschoeiing en overige bouwkundige zaken.

© Copyright 2018 - Tuinburo