Uitstraling van uw Bedrijfstuin

Een verzorgde bedrijfstuin draagt bij aan een prettige werkomgeving en schept vertrouwen bij uw relaties. Een goed ingerichte kantoortuin werkt positief op personeel en werksfeer. Een terras of veranda als vergaderruimte in de buitenlucht pakt vaak boven verwachting goed uit.

Het Tuinburo ontwerpt ook in opdracht van hoveniersbedrijven. Voorbeelden van enkele projecten:

  • Ontwikkeling stadsmoestuin;
  • Beplantingsadvies borderrenovatie diverse woonwijken Amsterdam;
  • Ontwerp entree voor de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht;
  • Deelplan voor renovatie borders in het Westerpark Amsterdam.

Uniek Bedrijfstuin ontwerp

Het Tuinburo weet welke eisen er aan een bedrijfstuin worden gesteld en kan bijdragen aan de juiste bedrijfsidentiteit. Een aardig voorbeeld is ons voorstel voor een maritieme onderneming.

Onderhoudsvriendelijk

Een zeewering van basaltblokken, golven van cortenstaal en een zee van siergrassen vormen samen met de dukdalfen een duidelijk statement. Ten slotte is deze bedrijfstuin zeer onderhoudsvriendelijk. (zie boven).

Dit zeggen klanten over ons:

Jeroen voelde ons goed aan toen we de mogelijkheden van tuinrenovatie bespraken. Er moest echt iets gebeuren in onze 22 jaar oude tuin, maar we wilden de aanwezige sfeer niet kwijt. Zijn oplossing was stapsgewijs en in overleg aanpassingen op te pakken. De tuin is weer als nieuw en voelt nog steeds als onze tuin. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.

Fam. MiddelkoopCulemborg

Na oriëntatie op een tuinbeurs hebben we gekozen voor Het Tuinburo. Jeroen begreep wat we wilden bereiken met de tuin en kwam met leuke ideeën. Na een kleine aanpassing op het plan en offerte hebben we opdracht verstrekt voor realisatie. De verwachtingen zijn waargemaakt. Onze tuin is voor ons gezin een heerlijke leeftuin geworden. We genieten er elke dag van.

Fam. van de MeerHouten

We hebben de tuinaanleg bij onze nieuwbouwwoning compleet uitbesteed aan Het Tuinburo. Jeroen heeft zes jaar geleden onze eerste tuin aangelegd. Hij wist onze wensen heel goed te vertalen. Ook dit keer heeft hij weer een verrassend ontwerp gemaakt met een correcte uitvoering volgens afspraak. Wij vinden Het Tuinburo een aanrader voor uw tuinaanleg.

Fam. de JagerLeerdam

Via kennissen zijn wij bij Het Tuinburo terecht gekomen. Zij waren enthousiast over de werkwijze en het eindresultaat. We hadden veel wensen, die goed terug te zien zijn in het ontwerp met een moderne vormgeving . Ook over de uitvoering zijn we heel tevreden; vakmensen die op plezierige wijze werken. Wij genieten echt van onze nieuwe tuin die met aandacht voor detail werd aangelegd.

Fam. van den AkkerDen Bosch
© Copyright 2018 - Tuinburo