Tuinaanleg

Tuinaanleg (Content)

 • Kosten Tuinaanleg

  De kosten van tuinaanleg zijn sterk afhankelijk van situatie, gestelde wensen en oppervlak.

  Ter indicatie:

  – Vanaf € 35 per m2
  – Gemiddeld € 75 tot € 125 per m2
  – Compleet ingevuld vanaf € 125 per m2

  Vaak is het na een oriënterend gesprek mogelijk een prijsindicatie af te geven. Daarnaast is het mogelijk te sturen in kosten door keuze van materiaal en beplanting. Een andere optie is de uitvoering te faseren, waarmee de kosten over meerdere jaren verspreid kunnen worden.

 • Maatwerk in tuinaanleg

  Er zijn vakmensen nodig voor het maken van maken van terrassen, vijvers, vlonders, erfscheidingen en goed opgezette borders. Het Tuinburo verzorgt in eigen beheer de realisatie van uw tuin. Een juiste planning van capaciteit, materialen, machines en logistiek zorgt voor een snelle en zorgeloze uitvoering binnen het afgesproken tijdsbestek.

  Door te kiezen voor persoonlijke tuinen waar woonomgeving en leefgenot centraal staan, hebben we veel verschillende tuinen mogen vormgeven. Zie de foto’s van door ons aangelegde tuinen zoals de gezinstuin, daktuin, stadstuin, voortuin, vlondertuin, watertuin, boerderijtuin, moderne tuin, zwemvijvertuin, patiotuin, liefhebberstuin, onderhoudsvriendelijke tuin, zwembadtuin en de ecotuin.

  We zetten onze ervaring graag in voor uw tuin.

 • Full-service Tuinaanleg

  Tuinaanleg gaat veel verder dan terrasaanleg en het plaatsen van beplanting of gazon.

  Het Tuinburo kan een full-service dienst leveren. Veel kunnen we in eigen beheer, aangevuld met een vast team van specialisten.

  Voor zaken zoals:bodemonderzoek, bemestingsadvies, beregening, drainage, boomverzorging, erfscheiding, grondkeringen, kunstgras, gevelbekleding, zwembad, zwemvijver, tuinverlichting, overkapping, veranda, wellness, beschoeiing en overige bouwkundige zaken.

Referenties

 • Jeroen voelde ons goed aan toen we de mogelijkheden van tuinrenovatie bespraken. Er moest echt iets gebeuren in onze 22 jaar oude tuin, maar we wilden de aanwezige sfeer niet kwijt. Zijn oplossing was stapsgewijs en in overleg aanpassingen op te pakken. De tuin is weer als nieuw en voelt nog steeds als onze tuin. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.

  Fam. Middelkoop, Culemborg.
 • We hebben de tuinaanleg bij onze nieuwbouwwoning compleet uitbesteed aan Het Tuinburo. Jeroen heeft zes jaar geleden onze eerste tuin aangelegd. Hij wist onze wensen heel goed te vertalen. Ook dit keer heeft hij weer een verrassend ontwerp gemaakt met een correcte uitvoering volgens afspraak. Wij vinden Het Tuinburo een aanrader voor uw tuinaanleg.

  Fam. de Jager, Leerdam
 • Via kennissen zijn wij bij Het Tuinburo terecht gekomen. Zij waren enthousiast over de werkwijze en het eindresultaat. We hadden veel wensen, die goed terug te zien zijn in het ontwerp met een moderne vormgeving . Ook over de uitvoering zijn we heel tevreden; vakmensen die op plezierige wijze werken. Wij genieten echt van onze nieuwe tuin die met aandacht voor detail werd aangelegd.

  Fam. van den Akker, Den Bosch
 • Na oriëntatie op een tuinbeurs hebben we gekozen voor Het Tuinburo. Jeroen begreep wat we wilden bereiken met de tuin en kwam met leuke ideeën. Na een kleine aanpassing op het plan en offerte hebben we opdracht verstrekt voor realisatie. De verwachtingen zijn waargemaakt. Onze tuin is voor ons gezin een heerlijke leeftuin geworden. We genieten er elke dag van.

  Fam. van de Meer, Houten.