Nieuwe tuinervaring

U bent op zoek naar een verandering in uw tuin? U kunt bij Tuinburo terecht voor elke aanvulling, aanpassing of verrassend element in uw bestaande tuin. We noemen dit tuinrenovatie.

Met tuinrenovatie behalen we geweldige resultaten zonder de hele tuin op de schop te gooien. Sterke elementen worden behouden, ze geven de tuin karakter en leeftijd. Door het invlechten van enkele aanpassingen wordt een totaal nieuwe ervaring gerealiseerd.

Border renovatie

Het komt regelmatig voor, dat de tuin is ontgroeit en er sprake is van achterstallig onderhoud. Gras maaien, onkruid wieden en blad ruimen is meestal geen punt. Maar voor het snoeien en onderhouden van beplanting maakt vakkennis, inzicht en ervaring het verschil. Door het aanbrengen van bodem- en structuurverbetering en het aanvullen en herindelen van aanwezige beplanting heeft u snel, duurzaam en zichtbaar resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Ik kom graag in uw tuin kijken. Advies is hierbij het uitgangspunt. Spreken advies en ideeën aan, dan volgen offerte en uitvoering.

Dit zeggen klanten over ons:

Jeroen voelde ons goed aan toen we de mogelijkheden van tuinrenovatie bespraken. Er moest echt iets gebeuren in onze 22 jaar oude tuin, maar we wilden de aanwezige sfeer niet kwijt. Zijn oplossing was stapsgewijs en in overleg aanpassingen op te pakken. De tuin is weer als nieuw en voelt nog steeds als onze tuin. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren.

Na oriëntatie op een tuinbeurs hebben we gekozen voor Het Tuinburo. Jeroen begreep wat we wilden bereiken met de tuin en kwam met leuke ideeën. Na een kleine aanpassing op het plan en offerte hebben we opdracht verstrekt voor realisatie. De verwachtingen zijn waargemaakt. Onze tuin is voor ons gezin een heerlijke leeftuin geworden. We genieten er elke dag van.

We hebben de tuinaanleg bij onze nieuwbouwwoning compleet uitbesteed aan Het Tuinburo. Jeroen heeft zes jaar geleden onze eerste tuin aangelegd. Hij wist onze wensen heel goed te vertalen. Ook dit keer heeft hij weer een verrassend ontwerp gemaakt met een correcte uitvoering volgens afspraak. Wij vinden Het Tuinburo een aanrader voor uw tuinaanleg.

Via kennissen zijn wij bij Het Tuinburo terecht gekomen. Zij waren enthousiast over de werkwijze en het eindresultaat. We hadden veel wensen, die goed terug te zien zijn in het ontwerp met een moderne vormgeving . Ook over de uitvoering zijn we heel tevreden; vakmensen die op plezierige wijze werken. Wij genieten echt van onze nieuwe tuin die met aandacht voor detail werd aangelegd.

© Copyright 2018 - Tuinburo